Greete Steinburg sai Portugali tuuri avaetapil kolmanda koha

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greete Steinburg
Greete Steinburg Foto: Marianne Loorents

Greete Steinburg alustas UCI kalendrisse kuuluvat Pretorian Bike Race'i nime kandvat mägirattatuuri Portugalis. Proloogil kulges kõik hästi kuni viimase kilomeetrini, kui mehaanilise probleemi tõttu pidi Spordiklubi Rakke esindaja ratta seljast maha tulema ja finišini jooksma. 

Tasuks kaheksas koht, võitjale Rebecca Leaperile (Coluer - Sixth Element) kaotas Steinburg 1.56, kirjutab spordipartner.ee.

11,5 km pikkusel avaetapil, mis lõppes ülesmäge finišiga, sai Steinburg kolmanda koha. Temast eespool lõpetasid Kerry Macphee (Individual) ja Naima Deisner (DMT Racing Team). Macpheele kaotas Steinburg 28 ja Deisnerile kaks sekundit.

"Pärast reedest tehnilist probleemi üritasin keskööni rattal probleemi lahendada, kuid see ei õnnestunud," kirjutab Steinburg sotsiaalmeedias. "Hommikul läksin kohalikku rattapoodi ja nad üritasid mind aidata. Alguses tundus, et ratas sai korda tehtud, kuid pool tundi enne starti soojendust tehes tuli probleem jälle ilmsiks. Vahetasin tagumise jooksu ära ja see töötas, kuid erineva kassetiga, mis tähendas, et mul oli vähem käike. Jäin kolmanda kohaga rahule."

Kokkuvõttes asub Steinburg kuuendal positsioonil, ta jääb üldliidrist Deisnerist maha 1.49. Kolmas koht on minuti kaugusel. Kokku on kavas kolm etappi ja tuur lõppeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles