Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juhiks valiti Siret Kotka-Repinski

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka-Repinski.
Siret Kotka-Repinski. Foto: Erakogu

Lääne-Viru keskerakondlased valisid piirkonnajuhiks tagasi riigikogu liikme Siret Kotka-Repinski. Riigikogu valimistele läheb piirkond vastu ka uue 10-liikmelise juhatusega.

Erakonnaliikmetelt jätkamiseks usalduse pälvinud Kotka-Repinski tänas erakonnakaaslasi ning rõhutas, et kõigil liikmetel on oluline roll selles, et lähiaastatel tõuseksid erakorraliselt pensionid ning maakond tervikuna areneks.

"Kahtlemata on keskerakonna eesmärk riigikogu valimiste võit 2019. aastal, millesse Lääne-Viru liikmeskond peab tugevalt panustama. Vaid siis saame seista selle eest, et meie maakond ei jookseks inimestest tühjaks, vaid Eestis oleks tagatud tasakaalus regionaalne areng," sõnas Kotka-Repinski.

Ta ütles, et valitsuse otsused pooleteise aasta jooksul on näidanud, et regionaalne areng on keskerakonnale oluline. "Omavalitsuste tulubaasi tõus, avaliku sektori töökohtade väljaviimine ja tasuta ühistransport on vaid mõned näited," tõi riigikogu liige välja.

Lisaks esimehele valis piirkond ka kümneliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad Maksim Butšenkov, Maidu Aimse, Maire Muruvee, Helgi Kreek, Valentina Butšenkova, Janar Safronov, Toomas Väinaste, Triin Varek, Urmas Laht ja Tiiu Säbel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles