Erich Petrovits jätab Kadrina valla ja läheb Paidesse spordijuhiks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Petrovits.
Erich Petrovits. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Mitu kuud sisepingetes vaevelnud Kadrina vald peab lisaks vallavanemale leidma nüüd ka uue abivallavanema, sest Erich Petrovits võitis äsja sihtasutuse Paide Spordikeskus juhatuse liikme konkursi.

Juba mullu detsembris välja kuulutatud ja märtsis lõppenud Paide linna suurima spordiasutuse juhi konkursile laekus esiti kümme avaldust. Et mõned kandidaadid teatasid enne lõpugongi kõlamist loobumisest ja nimekiri muutus liiga kesiseks, pikendas sihtasutuse nõukogu konkursi tähtaega.

Lõplikusse valikusse jäid ja vestlema kutsuti kolm pretendenti, nende seas Kadrina endine vallavanem, kunagine Rakvere abilinnapea Erich Petrovits (58), kelle kasuks langetasid lõpuks kaalukausi tema varasem spordikeskuse juhina töötamise kogemus Rakveres ja Jõhvis ning teisedki tegurid.

Erich Petrovits ütles, et on uue väljakutse tõttu elevil. "Ühtepidi arvan, et olen õnnelik inimene, sest saan taas tegeleda töö ja hobiga korraga. Igal juhul praegu käed juba sügelevad, mõtted peas liiguvad ja tahaks midagi ära teha," tähendas ta. Petrovitsi sõnul saab üks ring jälle täis: viieaastase poisina lahkus ta koos perega Järvamaalt Kabalast, nüüd avaneb tal võimalus vanasse kodukanti tööle asuda. Elukohavahetust mees siiski ette ei võta, jäädes truuks Kadrinale.

Loe pikemalt homsest Virumaa Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles