Rakvere politseijaoskonna juht Indrek Link läheb siseministeeriumisse

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa politseijuhi kohalt lahkuv Indrek Link.
Lääne-Virumaa politseijuhi kohalt lahkuv Indrek Link. Foto: Politsei

Rakvere politseijaoskonna juht Indrek Link asub 9. aprillist tööle siseministeeriumis nõunikuna. Uue juhi leidmiseks on välja kuulutatud avalik konkurss.

Link asub tööle siseministeeriumi korrakaitse- ja kriminaalpoliitika osakonna nõunikuna. Ta sõnas, et otsus tuli raskelt, ent samas lihtsalt. "Selle kolme ja poole aasta jooksul on inimesed omaks saanud, mis teeb lahkumise keerulisemaks," rääkis Link. "Rakveres on kõik kui üks suur pere, kus teineteist hoitakse ja aidatakse. Kergemaks teeb lahkumise teadmine, et mõlema talituse eesotsas on tugevad juhid, kes oma asja tunnevad ja tublisti eest veavad. Minul on aga aeg uuteks väljakutseteks."

Ida prefekt Tarvo Kruup tõdes, et muidugi on kahju, et hea kolleeg lahkub. "Samas olen enam kui kindel, et eesootav karjäärimuudatus tuleb talle igati kasuks," sõnas Ida prefektuuri juht ja soovis Lingile palju edu ja kindlat meelt uutele väljakutsele vastu astumiseks.

Kruup lisas, et Rakvere jaoskonna juhina on Link teinud väga head tööd ja antakse endast parim, et talle vääriline mantlipärija leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles