Tamsalu paugutas põhihooaja lõppenuks suure võiduga

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Peil.
Tõnis Peil. Foto: Ain Liiva

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas tõmbas Tamsalu Los Toros / Karud põhiturniirile joone alla täna Tormas, kus alistati kohalik meeskond SK Torma Sport / Kuremaa Spordikool 107:77.

Lääne-Viru esindusmeeskond võttis pinge maha kohe kohtumise avaveerandajal, kallutades selle enda kasuks 41:11. Poolajavaheajaks juhiti 57:29 ja viimast mänguveerandit alustati seisult 77:57.

"Meie viskasime sisse, nemad mitte. Saime kaitses ka neile surve peale," kommenteeris Los Torose juhendaja Kristo Raudam.

Tõnis Peil viskas võitjate kasuks 22, Allan Ehte 21, Marko Kostap ja Mihkel Mager kumbki 12 ning Aron Kuusik 10 punkti. Vastaste resultatiivsemana kanti Rene Sepa arvele 17 punkti.

Tamsalu Los Toros / Karud lõpetas põhiturniiri tabeli kolmandal real, kogudes 22 mängust 14 võitu. Veerandfinaalis minnakse vastamisi kuuenda koha saanud Tartu Kalev / Estiko tiimiga, kes mullu teenis esiliigas hõbemedali.

"Ei oska rõõmustada ega kurvastada. Teoorias oleme neist justkui paremad ja alistasime põhihooajal mõlemas mängus aga praktikas ei maksa need enam midagi, sest play-off-is hakkab jälle kõik nullist pihta. Neil on kõik mehed kohal ja meil loodetavasti samuti. Eks see üks närviline seeria tuleb," kõneles Raudam. "Tuletan meelde, et tegemist on siiski eelmise aasta hõbedaga, kes mängis tegelikult ise kulla maha. Nad olid mullu kulda väärt." 

Kahe võiduni mängitava veerandfinaalseeria avakohtumine toimub tõenäoliselt juba järgmisel nädalal Tamsalus, selle täpne päev selgub lähiajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles