Trükikoda Kroonpress AS ehitab 5000-ruutmeetrise tootmishoone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tekkisid trükitehnilised probleemid.
Tekkisid trükitehnilised probleemid. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

Trükikoda Kroonpress, kus trükitakse ka Virumaa Teatajat, ehitab tootmise efektiivsemaks muutmiseks 5000-ruutmeetrise tootmishoone ja korraldab tootmise ümber.

"Tahame oma tegevust nüüdisajastada ja efektiivistada. Vahetame välja ühe tootmisseadme ja paigaldame seadmeid ümber. Uue hoone ehitus käib, millega tuleb 5000 ruutmeetrit pinda juurde," ütles Kroonpress AS-i juht Andres Kull.

Tootmishoone tuleb praeguse tootmishoone kõrvale. "Õnnestus ära osta poolteist hektarit naabermaad Fortumilt. Ehitajaks on Ehitustrust," lisas Kull.

Tootmine jätkub Kulli sõnul ka senises tootmishoones. Kuigi ettevõte laiendab oma tootmispinda, ettevõtte tööjõunõudlus pigem väheneb. "Efektiivsemaks muutumisega jääb ka abitöid vähemaks," märkis ta.

Hoone ehitus lõppeb Kroonpressi juhi sõnul jaanipäeva paiku, mille järel paigaldatakse ja seadistatakse seadmed. Tootmine võiks uuel pinnal alata tänavu neljandas kvartalis.

Müüki plaanib ettevõte peamiselt Skandinaavia suunal, kust on reklaamitrükki, millega Kroonpress tegeleb, tasuv viia odavamatesse naaberriikidesse.

Kroonpress AS kuulub meediakontserni AS Eesti Meedia, kuhu kuulub ka uudisteagentuur BNS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles