28. aprillil toimub teist korda üleeestiline avatud kalasadamate päev. Külastajad saavad tutvuda sadamatega nii seest kui ka väljast. Kalasadamates on võimalik maitsta kohalikku kalatoitu, kaasa osta värsket kala ja kalatooteid ning võtta osa kogupereüritusest.
Võsu ja Eisma sadam kutsuvad külla
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Eesti on kalariik ja juba meie esivanemate toidulaual oli kala hinnatud söök,” ütles maaeluminister Tarmo Tamm.
Tamm lisas, et Eesti elanikel on vedanud, sest meie kalurid pakuvad neile värsket ja kvaliteetset kala nii Läänemerest kui ka siseveekogudest.
Praeguseks on avatud kalasadamate päevale end kirja pannud 24 sadamat. Registreerunud on teiste seas Võsu ja Eisma sadam.