Lähipäevad toovad nii 12 külma- kui ka 15 soojakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesepaiste.
Päikesepaiste. Foto: Elmo Riig

Lähipäevade ilm on heitlik ning õhutemperatuur kõigub 12 miinus- ja 15 plusskraadi vahel, prognoosib ilmateenistus.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde 2-8 m/s. Külma on 2-8, Põhja-Eestis kuni 12 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul sajab Lääne-Eestis vihma. Puhub kagutuul 4-10, õhtul saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-7, Lõuna-Eestis kuni 11 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-5, Lõuna-Eestis kuni 7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10 m/s, õhtu poole pöördub alates saartest edelasse. Sooka on 7-12, Lõuna-Eestis kuni 15 kraadi, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-4, Kagu-Eestis kuni 7 kraadi. Päeval läheb ilm pilve. Paljudes kohtades sajab vihma, õhtul ka lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s. Sooja on 1-5, hommikupoolikul Kagu-Eestis kuni 8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles