Simuna Ivax kingib Virumaa suurperedele 100 piletit EV 100 muusikasündmusele „Klaveriloomad. Elu muusikas“

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Kruusamägi.
Hans Kruusamägi. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Tuntud kogukonnaelu toetaja Hans Kruusamägi ja Simuna Ivax kingivad  Virumaa suurperedele 100 piletit EV 100 muusikasündmusele „Klaveriloomad. Elu muusikas“. Piletid antakse üle homme Väike-Maarja vallamajas.

Kingituse suurperedele annavad üle Hans Kruusamägi ja Maris Kõrgmäe. Piletite vastuvõtjaks on MTÜ Lääne-Virumaa Suurte Perede Ühenduse esindaja ja juhatuse liige Reet Lainla ja juhatuse liige Aili Toming.

Klaveriloomade autor Katri Rebane on ise pärit seitsmelapselisest perest ja on 20 aastat töötanud lastega, õpetades neile klaverimängu ja armastust muusika vastu.

“Mulle on väga oluline, et ka suurtest peredest pärit lapsed saaksid võimaluse arendada oma muusikalisi andeid, seetõttu oleme väga tänulikud, et Simuna Ivax ja Hans Kruusamägi sellise kingituse lastele teevad,” sõnas Rebane.

“Klaveriloomad. Elu muusikas” on lugu muusika- ja koduarmastusest, igaühe väärtuslikkusest ja annete märkamise, arendamise ning koostööoskuse vajalikkusest. Seda jutustavad kõneka muusika, efektsete liikumatute ja liikuvate piltide ja kaasakiskuvate värssidega näitleja Margus Tabor, kunstnik Kerstin Hallik, muusikud Katri Rebane, Mihkel Mälgand, Peeter Rebane ja Kristjan Priks.

“Klaveriloomad. Elu muusikas" stsenarist ja helilooja on Katri Rebane, kunstnik Kerstin Hallik ning lavastaja Aare Toikka.

Kogu pere muusikaetendus “Klaveriloomad. Elu muusikas” on EV 100 muusikasündmuste konkursi üks võidutöödest. Etendused toimuvad kümnes paigas üle Eesti.

Virumaal on etendus Haljala rahvamajas 13. aprillil kell 12 ja Jõhvi kontserdimajas 18. aprillil kell 12.

Hans Kruusamägi on tuntud kogukonda panustaja, toetades nii korvpalli kui ka rukkileivatraditsioone. EV 100 valguses aitab Hans Kruusamägi osa saada suurtel peredel ainukesest EV 100 muusikasündmusest, mis on mõeldud peredele ja lastele.

Etendust on toetanud EV 100, Kultuurkapital, kultuuriministeerium, Pärnu linn, Viljandi linn, Haapsalu linn, Selver, Citycon (Rocca al Mare, Kristiine ja Magistrali keskus), Kaubamajakas, Coop Läänemaa ja Haapsalu, Coop Saaremaa, Turundustugi, Krista Citra Joonas ja Vanalinna Muusikamaja, Hans Kruusamägi ja Simuna Ivax OÜ, Erki Lifljandsk ja OÜ Estinvait, Heldur Allese ja Saaremaa Rotary Klubi, Janek Liivamägi ja OÜ Täheke,  Lastejaam ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles