Kossumehed said Eesti esiliigas raske, kuid magusa võidu

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Ehte (palliga) mitmekülgne tegutsemine aitas Tamsalu Los Toros / Karud tiimil naasta Tartust sirge seljaga.
Allan Ehte (palliga) mitmekülgne tegutsemine aitas Tamsalu Los Toros / Karud tiimil naasta Tartust sirge seljaga. Foto: Ain Liiva

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas alistas Tamsalu Los Toros / Karud veerandfinaalseeria teises mängus täna Tartu Kalev / Estiko 78:64 (poolaeg 35:42) ja viigistas seeria.

Möödunud laupäeval kodusaalis peetud avamatšis mullusele hõbedaklubile tulemusega 65:88 alla jäänud Lääne-Virumaa korvpalli esindusvõistkond seisis teises matšis piltlikult öeldes selg vastu seina, sest kaotus oleks lõpetanud nende hooaja.

"Kui avamäng läks veidi nässu liiga suure tahtmise tõttu ja nemad ka õnnestusid väga hästi, siis täna olime ennekõike paremini motiveeritud ja uskusime lõpuni," kõneles tamsalulaste juhendaja Kristo Raudam.

Los Toros / Karude eestvedaja Rainer Tops tõdes, et küllap jäi endise tuntud korvpalluri Jaanus Liivaku näpunäidete järgi mängival Tartu meeskonnal kogu õhk esimesse mängu, kuid nad tegutsesid tema sõnul tõesti hästi. "Aga see kõik ei tähenda kolmandat mängu silmas pidades mitte midagi. Kõik algab taas seisult null-null," lisas Tops.

Tänase võidumängu parimaks kerkis läänevirulastest Tõnis Peil, kes viskas 24 punkti. Kahekohalise punktiskoori kogusid veel Allan Ehte ja Raiko Orumaa, kelle arvele kanti võrdselt 14 punkti. Korralikus hoos olnud Ehte võttis lisaks 12 lauapalli ja jagas kaaslastele seitse korviga lõppenud söötu.

Kaotajate tulemuslikumate palluritena viskasid Mihkel Allorg 19, Silver Leppik 12 ja Artur Liiv 11 punkti.

Veerandfinaalseeria otsustav, kolmas kohtumine peetakse Tamsalu spordihoones kolmapäeval, 11. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles