Galerii: Sinilillejooks pani Tapal massid üllal eesmärgil liikuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Start Tapa gümnaasiumi ees kuulutas täna järjekordse heategevusliku Sinilillejooksu algust. Jooksust osa võtnuid premeeriti väikeste meenetega.

Igaaastasel Sinilillejooksul jagus jooksulusti nii lastele kui ka täiskasvanutele, keda oli jooksurajal kokku umbes 530.

Enne ürituse sportliku osa algust avati samas näitus, kus nii Eesti kaitseväelased kui ka liitlasvägede sõdurid demonstreerisid sõjamasinaid. Sõdurid tegid soovijatele ka näomaalingut, samuti pakuti lastele meisterdamisvõimalust. Muusikalist meelelahutust pakkusid Tapa muusika- ja kunstikooli õpilased ning kaitseväe orkester. 

Sinilillejooksud toimuvad tänavu viiendat aastat. Lisaks Tapale on üritused, mille eesmärgiks on avaldada austust kaitseväe ja Kaitseliidu veteranidele, aprillikuu jooksul veel Pärnus, Tartus, Brüsselis, Kopenhaagenis ja Tallinnas.

Kõikidelt jooksjatelt annetusena kogutud tulu läheb Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingule, kes suunab selle vigastatud veteranide ja nende lähedaste taastusravi, spordi- ja õppetegevuse toetamisse ning taastusravi valdkonna tugevdamisse ühiskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles