Oboemängijat auhinnati kahe kontserdiga

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekonkursi finalist Ingely Laiv.
Telekonkursi finalist Ingely Laiv. Foto: Meelis Meilbaum

Võistlussaate «Klassikatähed 2018» finalistide kontserdil, kus noored interpreedid oboemängija Ingely Laiv, viiuldaja Johannes Põlda ja konkursi võitnud löökpillimängija Tanel-Eiko Novikov astusid kuulajate ette koos Eesti Sümfooniaorkestiga, anti lisaks peaauhinnale üle mitu eripreemiat.

Virumaalt pärit oboemängija Ingely Laiv, kelle esitatud Richard Straussi oboekontsert võeti vastu tulise aplausiga, pälvis kaks eriauhinda – kaks kontserti. Eesti Interpreetide Liit auhindas Ingely Laivi kui särava lavalise sarmiga muusikut kontserdiga interpreetide liidu Mustpeade maja kontserdisarjas. ERSO auhind kuulus orkestri hääletuse tulemusena Ingely Laivile ning anti küpse esinemise ja suurepärase koostöö eest. Otsuse tegid orkestrandid finalistide kontserdile eelnenud prooviperioodi põhjal.

Finalistid lähevad kontserdireisile juba maikuus: sarjas «Klassikaraadio tuleb külla» esinetakse Järva- ja Pärnumaa kooliõpilastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles