Rakverest ja Lääne-Virumaalt osaleb Maamessil kaksteist ettevõtet

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess.
Maamess. Foto: Sille Annuk

Järgmisel nädalal, 19.–21. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses Baltimaade suurim maaelusündmus Maamess, mis toob enam kui kuuele hektarile kokku 470 eksponenti. Rakverest ja Lääne-Virumaalt osaleb messil kaksteist ettevõtet.

Maamess koondab traditsiooniliselt põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, kelle jaoks on Maamess üks regiooni tähtsamaid sündmusi uute toodete ja teenuste tutvustamiseks.

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on messil eelistatud eelkõige kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. “Hea meel on taas kord nentida, et messil on esindatud kõik maakonnad,” rääkis korraldaja.

Rakverest ja Lääne-Virumaalt osalevad Maamessil Delikatess Food OÜ, Agroproff OÜ, Kukkumiskaitse OÜ, Pomemet OÜ, Nordkalk AS, BMF / Lisako OÜ, Agrimet OÜ, Technoland OÜ, Tamsalu EPT AS, Palmse Metall OÜ, Palmse Mehaanikakoda OÜ ja Kaarli Talukaup OÜ.

Kuigi formaadilt on Maamessi näol tegemist ennekõike erialainimeste pidupäevaga, siis oodatud on ka kõik pered. Messiprogramm on üles ehitatud selliselt, et tegevusi jagub igasse päeva. Osa saab võtta praktilistest seminaridest, vaadata näitusi, kaasa lüüa mitmesugustes võistlustes ning koos lastega jälgida Lottemaa etendusi. Messil asub ka suur loomade ala, kus saab näha lihaveiseid, kitsi, lambaid, alpakasid ja teisi loomi. Need, kes tulevad Maamessile otsima istikuid või sooviga talutooteid osta, ei pea ka tänavu tühjade kätega lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles