Öised miinuskraadid on visad kaduma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öökülm.
Öökülm. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi on ka lähipäevil oodata öösiti miinuskraade, samas kui päeval on tulemas korralikku kevadsooja.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub idakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –5 kuni 0 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub idakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 7–13 kraadi.

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub idakaare tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –4 kuni +2 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub idakaare tuul 3–9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 8 kuni 14 kraadi.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +4 kraadi. Päeval pilvkate tiheneb. Õhtul hakkab alates saartest vihma sadama. Puhub kagu- ja lõunatuul 2–8, rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 11–17 kraadi, meretuulega rannikul 8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles