Coopi kliendid saavad peagi kassadest ilma tasuta sularaha välja võtta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Panga kontor Rakvere Maksimarketis.
Coop Panga kontor Rakvere Maksimarketis. Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja

Coop Panga kliendid saavad lähema paari kuu jooksul hakata kõikide Coopi kaupluste kassadest teenustasuta sularaha välja võtma.

"Juba lähema kahe kuu jooksul saavad kõik Coop Panga kliendid hakata ilma teenustasuta sularaha välja võtma kõigist 350 Coopi kauplusest üle Eesti," ütles Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand pressiteate vahendusel.

Lisaks sellele plaanib Coop suvel kasutusele võtta e-poe toidukapid, mis annavad e-poe klientidele senisest paremad võimalused kaup mugavalt kätte saada. Seejuures alustas Coop eelmisel aastal ka oma kaupluseketi poodide nimemuutmist.

"Kui seni on meie tarbijaühistute kauplused kandnud kas Maksimarketi, Konsumi või A ja O nime, siis eelmise aasta lõpust oleme järk-järgult uute kaupluste ehitamisel ja varasemate renoveerimisel kasutusele võtmas Coopi kaubamärki," märkis Vihand. Kauplused hakkavad Vihandi sõnul edaspidi kandma nime Coop Maksimarket, Coop Konsum ning senised A ja O kauplused vastavalt asukohale, näiteks Coop Leisi.

2017. aastal kasvatas Coop käivet turu kasvust 2,5 korda kiiremini, jõudes 551 miljoni euroni. Ühtlasi kasvatas Coop 2017. aasta kokkuvõttes turuosa 22 protsendini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles