Arukülas hukkus tulekahjus keskealine mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel kell 3.41 said päästjad väljakutse Vinni valda Arukülla, kus põles kahekorruseline kolme sissekäiguga korterelamu, hukkus teise korruse korteris elanud 55-aastane mees.

Ida päästekeskuse pressiesindaja Jevgenia Parv ütles, et korteris puudus suitsuandur.

Hukkunud mehe naabrinaine rääkis, et tundis öösel suitsulõhna. Naabri korterist oli hakanud läbi seina suitsu imbuma. Sündmuskohale jõudnud päästjad kamandasid naise koos lastega õue.

Naise sõnul oli ta lastega väljas umbes paar tundi, siis hakkas neil külm ja nad läksid tagasi oma korterisse, kus suitsuhaisu ei olnud.  

Naine rääkis, et naabrimees elas kõrvalkorteris üle kümne aasta ja üksinda. Tööl ta ei käinud, küll aga armastas napsi võtta. Majaelanike sõnutsi jõi mees viimasel aastal juba süütevedelikku. 

Vinni valla sotsiaalteenistuse juht Mirjam Selli ütles, et neil oli mehega kontakt olemas, samuti anti talle sotsiaalabi.

Hukkunul oli ka varem korteris tuleõnnetusi juhtunud, põlema oli süttinud madrats, kuid siis oli ta ise jaole saanud. Täna öösel kella ühe paiku kuuldi korterist põntsu, ilmselt oli mees voodist välja kukkunud. Samas kohas oli majaelanike andmetel ka voodi põlema süttinud.

Naabrinaise sõnutsi on see korter üks õnnetu elupaik. "Umbes paarkümmend aastat tagasi põles sama korter ja siis hukkus naisterahvas," sõnas ta.

Kustutustööde käigus sai tugevaid veekahjustusi alumine korter.

Tegemist on tänavu kolmanda tules hukkunud inimesega. Jaanuaris hukkus Sõmerul Põllu tänava elumajas vanem naine, märtsis põles mees surnuks Rakvere eakate kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles