Põnevus on laes: Juhkami pidas Tourcoing`iga taas viiegeimilise heitluse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami on koos meeskonnakaaslastega pidanud veerandfinaalis kaks viiegeimilist põnevusheitlust.
Martti Juhkami on koos meeskonnakaaslastega pidanud veerandfinaalis kaks viiegeimilist põnevusheitlust. Foto: TLM Volley

Käesoleval aastal koos Tourcoing`i võrkpallimeeskonnaga Prantsusmaa karikavõitjaks kroonitud Martti Juhkamil on koduklubiga käsil riigi meistrivõistluste põnev veerandfinaalseeria.

Täna hilisõhtul toimunud seeria teises kohtumises vandus Tourcoing kodupubliku ees valitsevale meistrile Chaumont`ile kaks ja pool tundi kestnud madina järel alla 2:3 (17, -23, 23, -20, -8). Avamängus seljatati vastane omakorda 3:2.

29-aastane nurgaründaja Martti Juhkami lausus, et kordusmängu olulistel hetkedel kaotasid võõrustajad natukene tasakaalu. "Hakkasime ise eksima, kui oleks vōinud otsida kavalamaid lahendusi," rääkis ta. "Arvan, et mōlemad pooled servisid suhteliselt hästi ja seetōttu oli mäng natukene kōikuv. Teeme omad järeldused ja läheme Chaumont`i jälle lahingut andma. Ei plaani veel koju sōita ja soovime tiitli poole rühkida."

Poolfinaali pääsejat selgitav otsustav kolmas matš on kavas Chaumont`is teisipäeval, 17. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles