Aleksandr Holst reformierakonna juhatusse ei pääsenud

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Holst.
Aleksandr Holst. Foto: Erakogu

Reformierakond valis täna Tallinnas toimunud üldkogul erakonna esimeheks Kaja Kallase. Samuti valiti erakonnale 17-liikmeline juhatus.

Kaja Kallas kogus erakonna juhi valimistel 1067 erakonna liikme toetuse.

Vastne esimees Kaja Kallas tänas erakonda toetuse eest. “Ma tänan erakonnakaaslasi selle usalduse eest, kuid ei väsi rõhutamast terve meeskonna panuse olulisust eelseisvatel valmistel. Juht on täpselt nii tugev kui tugev on kogu meeskond."

Reformierakonna juhatusse osutusid valituks (sulgudes antud hääled pingereana): Jürgen Ligi (945), Hanno Pevkur (869), Urmas Paet (854), Maris Lauri (827), Aivar Sõerd (733), Anne Sulling (691), Taavi Rõivas (685), Urve Tiidus (635), Urmas Klaas (609), Kristen Michal (599), Arto Aas (588), Erik-Niiles Kross (547), Urmas Kruuse (503).

Regioonide esindajatena pääsesid juhatusse Laine Randjärv (Põhja), Andrus Seeme (Lõuna) ja Jaanus Ratas (Lääne).

Reformierakonna Lääne-Virumaa ringkonna esimees Aleksandr Holst kandideeris Põhja regiooni esindaja kohale, kuid pidi tunnistama allajäämist Laine Randjärvele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles