Ohvri sõbrannad: Nastja oli seltskondlik ja korralik tüdruk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtu on Kohtla-Järvel Pärna tänaval vaikne. Mõned jalutavad, paljud teevad koduaias tööd. Miski ei viita sellele, et hommikul leiti selleltsamalt tänavalt tapetud 15-aastane Anastasia.

Mõrvapaigas on küünlaid ja lilli. Sinna on kogunenud seltskond tüdrukuid, ohvri eakaaslasi. Kaks neist nutavad.

Tüdrukute sõnul elas ohver mõrvapaiga lähedal ning õppis Kohtla-Järvel üheksandas klassis. Nende teada oli tegemist tubli õppuriga, kes käis tantsutrennis ja oli aktiivne suhtleja. "Olime ühel koolipeol koos, ta oli elav suhtleja ja kindlasti oli tal palju sõpru," märkis üks neiu.

Tüdrukute sõnul on juhtunust šokeeritud terve Kohtla-Järve linn, sest keegi ei mäleta, et seal varem midagi nii jubedat juhtunud oleks.

Neidude hinnangul ei julge nad enam pimedas õues liikuda, sest kuigi politsei otsib kurjategijat, pole teda veel tabatud.

Ka ei osanud tüdrukud arvata, miks võis ohver viibida mahajäetud õmblustehase hoovil, sest üldiselt seal keegi ei käi ja ohvri koduteele see paik ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles