Sihtasutuse Põhja-Eesti Turism nõukogu koosseis uuenes

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Jesse.
Joel Jesse. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Regionaalse turismiorganisatsiooni SA Põhja-Eesti Turism nõukogu koosseis uuenes: nõukogu esimeheks valiti 17. aprillil Järvamaal toimunud koosolekul Harjumaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektor Joel Jesse.

Kuni tagasikutsumiseni juhtis nõukogu tööd endine Kadrina vallavolikogu esimees Jaanus Reisner.

Lääne-Virumaa esindajatena kuuluvad sihtasutuse nõukogusse nüüd Rakvere linnapea Marko Torm ja Haljala vallavanem Leo Aadel.

Sihtasutus Põhja-Eesti Turism on Harjumaa, Lääne-Virumaa, Ida-Virumaa, Järvamaa ja Raplamaa omavalitsuste liidu ning mittetulundusühingu Eesti Maaturism asutatud turismiorganisatsioon.
Organisatsiooni juhtorgan on üheteistkümneliikmeline nõukogu: iga omavalitsuste liit nimetab kaks liiget ja ühe liikme Eesti Maaturism.
Organisatsiooni tegevjuhi Karmen Paju sõnul on organisatsiooni tegevuse peamine mõte ja põhjus saavutada ühiselt tegutsedes rohkem ja väiksemate jõupingutustega kui eraldi toimetades. Niisugune saavutus tugineb sünergiale, kus 1 + 1 > 2.
Regionaalse turismiorganisatsiooni eesmärk on koordineerida ning arendada turismiga seotud tegevust ja turismiettevõtlusele vajalikku keskkonda Põhja-Eestis. Tegevuste kaasfinantseerija on ettevõtluse arendamise sihtasutus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles