Kurikavennad ja kaks endist politseinikku astuvad täna kohtu ette

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Patrullpolitseinikud ei liigutanud lillegi, kui vennad Tsjupad Kohtla-Järvel inimest kurikaga peksid.

Kohtu alla on antud Aleksandr ja Eduard Tsjupa ning endised patrullpolitseinikud Anton ja Aleksei.

Lugu sai alguse 2016. aasta 12. augusti õhtul, kui politseipatrull sai väljakutse Kohtla-Järvele ühte poodi, kus mees oli löönud naist. Patrullpolitseinikele olid kahtlustatava isik ja elukoht teada ning nad läksid teda kinni pidama.

Politseinike kohale jõudes tulid sinna ka vennad Tsjupad, kes soovisid kätte maksta mehele, kes oli poes nende ema löönud. Süüdistuse järgi sisenesid nad mehe korterisse ja lõid teda magamistoas mitu korda kurikasarnase esemega. Kannatanu sai peksmise tagajärjel tervisekahjustusi, mis kestsid vähemalt neli nädalat.

Vendi Tsjupasid süüdistataksegi kehalises väärkohtlemises, millega on tekitatud vähemalt neli nädalat kestnud tervisekahjustusi.

Patrullpolitseinikud nägid, kuidas kurikavennad sisenesid korterisse, peksid seal oma ohvrit ja lahkusid. Neid süüdistatakse oma tegevusetusega tervisekahjustusi tekitanud kehalisele väärkohtlemisele kaasaaitamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles