Aleksandr Holst: uute koalitsioonikõnelusteni on veel aega

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Holst.
Aleksandr Holst. Foto: Erakogu

Rakvere linnavolikogu aseesimees ja volikogu reformierakonna fraktsiooni juht Aleksandr Holst kinnitas hilisõhtul, et reformierakonna fraktsiooni esindajad on konsultatsioonide käigus kohtunud kahe sotsiaaldemokraatliku erakonna esindajaga volikogus.

"Konsultatsioonide eesmärgiks on olnud selgitada välja nendepoolne valmisolek olla kaasatud võimaliku umbusaldusega liitumisele," lausus Holst.

Tema sõnul ei ole olnud tegemist koalitsiooniläbirääkimistega, nagu on ekslikult väljendanud kohtumisel mitte viibinud noorpoliitik Kelly Konetski-Ramul oma sotsiaalmeedia kontol.

"Uute koalitsioonikõnelusteni, kui nendeks peaks tekkima vajadus, on veel piisavalt aega. Soovime kõigile kannatlikku meelt ja väärikust, olenemata poliitilisest kuuluvusest või isiklikest veendumusest. Rakvere väärib igal tasandil viisakat ja arutlevat diskussiooni. On täiesti võimalik, et kui aeg õige, siis kaasatakse ka sotsiaaldemokraadid päris läbirääkimiste juurde," ütles Aleksandr Holst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles