Rakvere noortekeskus koondab droonihuvilised

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Droon.
Droon. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Rakvere avatud noortekeskuses alustab peagi droonilennutamise ring. Projekti üks eestvedaja ja kontaktisik Allan Eigi rääkis, et idee selleks sündis noortekeskuse töötajail vajadusest pakkuda noortele midagi uut ja uuenduslikku, sest robootika- ja tehnikaringe tegutseb mitmel pool juba piisavalt.

“Sel momendil tundus mõte võistlusdroonide kasutamisest ulmeline, kuid kui Eesti noorsootöö keskus kuulutas välja nutiprojektide konkursi, sobis see just täpselt meile ning läks õnneks projekt käivitada,” kirjeldas Eigi idee reaalsuseks saamist. 

Regulaarne ringitegevus hakkab Eigi sõnul käima sügisest, kuid projekti eeltegevustega ollakse ametis juba praegu ning lähiajal on oodata esimesi infopäevi. Droonilennutamise ringidesse on oodatud droonindusest huvitatud noored vanuses 7–26 eluaastat. Koos hakatakse käima Rakvere avatud noortekeskuse ruumides, aga mõistagi lennutatakse droone väljas, kui vastavad load selleks on hangitud ning kohad juhendajatega kokku lepitud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles