Natali Väli naaseb mõneks ajaks lavale

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natali Väli.
Natali Väli. Foto: Erakogu

Rakvere teatri näitlejanna Natali Väli osaleb külalisena teatri suvelavastuses “Lõikuskuu tantsud”. Siiski ei oska aasta ja üheksa kuuse Viktoria ema veel öelda, millal ta teatris taas täiskohaga tööle hakkab.

Tundelise draama esimesed proovid on juba selja taga ja Natali tunneb, et ühest küljest poleks ta nagu ära olnudki, teisalt aga on tunne teistsugune. Mõistagi on hinges ootus. Natali Väli tunnistas, et kui ta lapsega koju jäi, oli talle olulisim väikesega sideme loomine, kuid ta on mõistnud, et näitlejaamet on tema suur-suur armastus.

Natali ütles, et suvelavastus on hea turvaline võimalus proovida, kuidas perele selline uudne elukorraldus sobib. “Etendused toimuvad Rakvere lähedal ja neid on kindel arv – see on hea. Tuleb leida tasakaal ja rütm,” lisas ta.

Teatriperekond Väli loodab hakkama saada, toeks Natali ema ja abiline.

Tagasituleku kohta lavale ütles Natali Väli, et on nende peaaegu kahe aasta jooksul pigem asju endasse kogunud ja talletanud. “Olen palju lugenud, vaadanud filme ja seriaale. Saab olema põnev, kas see kuidagi ka realiseerub. Emadus on juurde andnud teistsuguse sügavuse,” kõneles Natali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles