Aqva tähistab 10 aasta juubelit, tuuritades kümnes linnas ja jagades kümneid auhindu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal tähistati Aqva sünnipäeva Rakvere Keskväljakul tordisöömisega.
Eelmisel aastal tähistati Aqva sünnipäeva Rakvere Keskväljakul tordisöömisega. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Aqva spaa ja hotell on varem sünnipäeva pidanud rakverlastele linna Keskväljakul torti pakkudes, siis sedakorda minnakse Eesti kümnesse linna külla.

Kolmapäeval kell 13 saab Rakvere Keskväljakul avalöögi sünnipäevatuur "10 aastat, 10 linna ja kümned auhinnad". Aqva juht ja idee ellukutsuja Roman Kusma ütles, et sünnipäeva puhul süüakse torti, jagatakse õhupalle ja sooduskuponge. Loosimise peauhind on igas linnas ühesugune: välja loositakse ööbimine Caesari sviidis.

Aqva kümnele aastale tagasi vaadates ütles Roman Kusma, et aeg on väga kiiresti lennanud ja avamine oleks olnud justkui äsja.

Kusma, kes on Aqva idee sünnist kuni praeguseni seal tegev olnud, rääkis, et kõik ei ole väga libedalt läinud ega lihtsalt tulnud. "Ikka suure töö ja pingutusega," lausus Kusma, kelle sõnutsi on ta pühendunud Aqvale ööpäev läbi.

Roman Kusma ütles, et on eriti uhke oma inimeste üle. "Meie motoks on kogu aeg olnud naeratus ja inimeste eest hästi hoolitsemine," sõnas ta. Kusma pidas suurimaks tunnustuseks seda, et klientide tagasiside on aastate jooksul olnud positiivne – seega pole nad taset langetanud. "Meile on palju öeldud, et mida te oma inimestele söödate, et nad kogu aeg naeratavad," lisas Kusma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles