See kõik ... on laval juba 75. korda

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Õunapuu lavastuses "See kõik on tema".
Imre Õunapuu lavastuses "See kõik on tema". Foto: Rakvere Teater

Rakvere teatri lavastust “See kõik on tema” mängitakse 3. mail 75. korda. Sel õhtul on võimalik vaadata etendust ka venekeelse tõlkega.

13. jaanuaril 2017. aastal esietendunud “See kõik on tema” on Rakvere teatri praegu repertuaaris olevatest lavastustest vanim. Loo lavastas Helen Rekkor teatriühendusest Misanzen, mängivad Tiina Mälberg ja Imre Õunapuu.

“Valgevene kirjaniku Andrei Ivanovi “See kõik on tema” paistab silma täpse ja terava probleemiasetuse, üllatava süžee ja kõrvalekaldumatu intellektuaalsuse poolest. Kuigi laval on vaid kaks näitlejat, pealegi üsna triviaalne paar – üksikema ja tema teismeline poeg –, igav ei hakka,” kirjutas Sirbis Veiko Märka.

Tuntud teatriblogija Danzumees aga arvab: “Kui peaksin seda tükki kirjeldama kõigest 1 sõnaga, siis selline sõna on täiesti olemas, mis “See kõik on tema” kokku võtab ja sellest jäävat tunnet kirjeldab – selleks on "HÄIRIV"."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles