Emadepäev algab üleeestilise kärumatkaga

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkale on oodatud pered koos väikeste lastega.
Matkale on oodatud pered koos väikeste lastega. Foto: Electrolux

Emadepäeval, 13. mail toimub Eesti vabariigi 100. sünnipäeva puhul esimest korda üleeestiline kärumatk, kuhu oodatakse emadepäeva tähistama peresid koos lastega.

Matkata saab Rakveres, Narvas, Kuressaares, Pärnus, Tallinnas ja Viljandis.

„Emadepäev on ennekõike aeg perega koos olemiseks. Eesti vabariigi 100. sünnipäeva puhul kutsume tegema tänavuse emadepäeva veelgi meeldejäävamaks ja alustama seda ühise matkaga koos lastega, olgu nad kärudes, kandelinades või omal jalal,“ ütles EV 100 korraldustoimkonna suursündmuste juht Margus Kasterpalu.

Matkad on lihtsalt läbitavad nii lastele, nende vanematele kui ka vanavanematele. „Olen rõõmus, et nii paljud rahvaspordiürituste korraldajad ja kohalikud omavalitsused algatusega kaasa tulid. Kui mõnes Eesti paigas on veel soovi korraldada emadepäeva puhul kärumatk, siis programm on avatud,“ sõnas Kasterpalu.

13. mail toimuv üleeestiline EV 100 emadepäeva kärumatk kuulub EV 100 juubelimatkade programmi ja see on linnade ning suuremate rahvaspordisündmuste korraldajate ühiskingitus Eesti vabariigi 100. sünnipäeva puhul. Kokku on EV 100 juubelimatkade programmis (www.ev100.ee/juubelimatkad) üle 150 matka kogu Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles