Käsipallikuked said ootamatult sugeda

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riihimäe Cocksi mängijad (kollases) ei suutnud esimeses finaalmängus vastaste ründajaid piisavalt hästi pidurdada.
Riihimäe Cocksi mängijad (kollases) ei suutnud esimeses finaalmängus vastaste ründajaid piisavalt hästi pidurdada. Foto: Riihimäe Cocks

Riihimäel juhatati eile sisse Soome meeste käsipallimeistrivõistluste finaalseeria, kus vastamisi on Riihimäe Cocks ja Helsingi Dicken.

Avamängus vahepeal koguni kaheksaväravalisse kaotusseisu jäänud Cocks vandus lõpuks alla numbritega 26:29 (poolaeg 11:14).

"Mis siin ikka öelda, kui viskad vabalt positsioonilt 22 korda vastaste väravavahile pihta ja kolm korda üle värava," kõneles Riihimäe Cocksi abitreener Paavo Nelke. "Väravavaht oli neil hea, meie ründasime viletsalt. Kaitseski olime natuke pehmed. Meie poolt väga kehv mäng."

Tapalt pärit Nelke ütlusel tunneb Cocks puudust vigastusest taastuvast põhipommitajast Nico Rönnbergist, kellele teeb häda õlatrauma. Nelke sõnas, et juhtmängija tervislik seisund on nii-öelda piiri peal, mistõttu otsustati esialgu tema mängitamisega liigseid riske mitte võtta. "Tundub, et tahtmist mehel jagub, ja ta ise räägib, et õlg on korras," lisas Paavo Nelke.

Kolme võiduni mängitava finaalseeria teine kohtumine on laupäeval Helsingis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles