Tarvas hõivas maakonna korvpallitrooni

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ain Liiva

Täna pärjati maakonna parimaks korvpallimeeskonnaks RSK Tarvas I meeskond. Võidu tegi eriti magusaks see, et varem pole nad meistritiitlit võitnud. Finaalmängus alistati RLV Massive tulemusega 94:81.

RSK Tarvas asus kohe mängu juhtima 21:8, kuid RLV Massive ei andnud alla. Esimese veerandaja lõpuks suutsid nad kaotusseisu vähendada viiele punktile (26:21). Teisel veerandajal Haljala meeskond kosus veelgi. Raiko Orumaa ja Roman Konontšuki hea mänguga jõuti vastasele järele ja RLV Massive asus mänguseisu juhtima 47:43.

Kolmandal veerandajal rebis RSK Tarvas järgi, vormistades viigiseisu 65:65.

Kohtumise lõpus kasvatati Tarva poiste poolt edu juba tublisti ja võit vormistati tulemusega 94:81. RLV Massive pidi juba teist aastat koju minema hõbedaste medalitega.

Finaalmängus oli Tarva parim mängija Ander Talu 30 punktiga, 19 punkti tõi Renato Lindmets. RLV Massive´ist tegid hea mängu 30 punktiga Raiko Orumaa ja 17 punktiga Roman Konontšuk.

Pealtvaatajaid oli mängul tublisti, hinnanguliselt 500 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles