Reede hommik algas kolme kannatanuga liiklusõnnetusega

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere-Tapa teel sai täna hommikul liiklusõnnetuses kannatada kolm inimest.
Rakvere-Tapa teel sai täna hommikul liiklusõnnetuses kannatada kolm inimest. Foto: Meelis Meilbaum

Täna hommikul kella 8.25 paiku vahel juhtus Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 169. kilomeetril Karivärava ja Kullaaru vahelisel lõigul liiklusõnnetus.

Liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest, kes kõik toimetati Rakvere haiglasse. Mõlema auto juht oli kaine ning mõlemas autos viibinud inimesed kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust.

Esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto BMW, mille roolis oli 50-aastane mees, tagant otsa sõiduautole Ford, mille roolis oli 23-aastane mees. Liiklusõnnetuse tagajärjel said viga Fordi juht ja kaasreisijad, 64-aastane mees ja 34-aastane mees. BMW roolis olnud mehele anti kohapeal esmaabi.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andreas Kliimant ütles, et head tee- ja ilmastikutingimused muudavad paljud roolireekajad ülemäära julgeks ning elementaarsed liiklusohutuse põhitõed kipuvad kahjuks ununema. "Paljude õnnetuste põhjus on pea olematu pikivahe või liigne kiirustamine. Mõlema teguri puhul ei pruugi juhil olla piisavalt aega, et teise sõiduki ootamatule manöövrile reageerida ning kokkupõrget vältida. Turvalisus on meie igaühe teha ja seda ka liikluses," rääkis Kliimant.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles