Kungla pood Rakveres sulgeb uksed ja vahetab omanikku

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kungla pood on laupäeval avatud viimast päeva ja vahetab seejärel omanikku.
Kungla pood on laupäeval avatud viimast päeva ja vahetab seejärel omanikku. Foto: Og Elektra As

Homme õhtust on suletud Rakveres Tallinna tänaval asuv Kungla pood, mis alustas tööd 1990. aastate keskpaigas ja oli üks OG Elektra AS-i esimesi toidukauplusi.

"Loomulikult on kahju, sest see oli meie ketis esimesi kauplusi," lausus OG Elektra AS-i omanik Oleg Gross. Suurärimees lisas, et ehkki pood sulgeb omanikuvahetuse tõttu uksed, senised kunded väga muret tundma ei pea. "Suur toidukauplus Maxima näol on sealsamas kõrval olemas ja seetõttu klientidele väga palju midagi ei muutu," rääkis Gross, kellele kuuluva Grossi Toidukaupade keti lähimate kauplustena tegutsevad kesklinnas Turu kaubamaja ja Ly. Kolmas Grossi pood on Rakveres Ilu puiesteel asuv Raja.

Ettevõtja kinnitusel on eelleping Kungla kaupluse hoone ostjaga sõlmitud, kuid maja võimalikku tulevast funktsiooni ei kippunud Oleg Gross esialgu avaldama. “Kui tehing on tehtud ja uus omanik nõus seda avaldama, siis saab kommenteerida,” ütles Gross.

Kungla poe uksed on laupäeval avatud kella 9–17. Ettevõte tänab kauplust pikkade aastate jooksul külastanud kliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles