Noortekeskus tähistab lastekaitsepäeva tantsides

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere avatud noortekeskuses tuleb tantsupäev.
Rakvere avatud noortekeskuses tuleb tantsupäev. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rahvusvahelisel lastekaitsepäeval, 1.juunil kutsub Rakvere Avatud Noortekeskus kõiki Rakvere linna noori tantsima. Tantsupäev "Tantsime?!" toimub Rakvere Rahvamajas (Kreutzwaldi 2) ning algab kell 15:30.

Tantsupäeval on noortel võimalus osaleda neljas eri stiili tantsutunnis: kell 15.30 algab Salsa (soolo) tantsutund, mille viib läbi salsatreener CorazonSalsa Stuudiost, kell 16.30 algab Capoeira tantsutund, mida juhendavad treenerid tantsuklubist Berimba, kell 17.30 algab Bollywoodi tantsutund, mille viib läbi Jamila, Kell 18.30 algab Jumpstyle´i tantsutund, mille juhendajaks on Karli Niit.

Tantsutundidele järgnevad kontsert ja disko algusega kell 19.30.

Kontserdil esinevad tantsutunde läbi viinud treenerid ja tantsuklubide esindusgrupid. Samuti on kõigil tantsutundides osalenud noortel soovi korral võimalus esineda õpitud kavaga. Tantsupäeva jääb parimate tantsuhittidega lõpetama Dj Magnus Eek.

Lisaks ootavad tantsupäevast osavõtjaid mitmed üllatused! Tantsupäev on noortele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles