Galerii: mees rammis Lepnal Grossi kopteriangaari (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oli tavaline pärastlõuna Lepnal OG Elektra tootmiskompleksi ees, kui ühtäkki katkestas rahu parkla poolt kihutades lähenenud Opel Zafira ning murdis läbi raudväravate otse Oleg Grossi kopteriangaari suunas.

Vanema mehe juhitud sõiduk põrutas läbi metallaia nõnda, et väravad lendasid kümmekonna meetri kaugusele. Auto trajektoorile jäänud laoesisel askeldanud inimesed olid just palava eest varju läinud. Opel sõitis hooga vastu asutuse kopteriangaari ust.

Kopteripiloot Rene Kallis kuulis kõrval asuvas kontoris istudes meeletut pauku, nagu oleks lagi alla kukkunud. Avanenud vaatepilt oli suisa uskumatu. Ta kutsus kohale kiirabi ja politsei. 65-aastane sohver tuli ise autost välja ja ütles, et temaga on kõik korras, kuid siiski viidi ta haiglasse tervisekontrolli. Enne oli ta selgitanud, et ei saanud aru, mis temaga juhtus, silme eest oli lihtsalt mustaks läinud. Kas mees oli avarii hetkel joobes või mitte, selgitab ekspertiis.

“Esimese hooga ehmatas ära, mõtlesin, et mõni rullnokk on siin poognaid proovinud, aga ilmselt oli inimesel terviserike, eks seda kontrollitakse,” kommenteeris ettevõtte omanik Oleg Gross. Tema sõnul ei olnud mees ettevõtte töötaja, kuid tema naine oli kunagi Grossi firmas tööl olnud.

Helikopter oli intsidendi ajal angaaris, oleks auto seda ramminud, oleks olnud kahju korvamatu.

Kopteriangaari uks vajab nüüd põhjalikku remonti, automaatselt avanevate uste metallkontruktsioonid on rikutud. "Mul on siin töösõidud ees, ei tea, kas me nüüd siit väljagi saame," lisas Gross.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles