Rohenädal tuleb rikkaliku programmiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Rohenädal toob maakonnakeskusesse mitmekesise ja huvitava programmi.
Rakvere Rohenädal toob maakonnakeskusesse mitmekesise ja huvitava programmi. Foto: Rakvere linnavalitsus

Esmaspäeval, 21. mail algav keskkonnateemaline Rakvere rohenädal ühendab keskkonnateema, kultuuriüritused, kogukondliku liikumise ja koostöö.

“Rohenädala eesmärk on teadvustada keskkonna hoidmist, säästvat eluviisi, teadlikke tarbimisharjumusi ja taaskasutust,” kirjeldas Rakvere kultuurikeskuse projektijuht Katrin Põllu teist aastat toimuvat rohenädalat. Terve järgmise nädala maakonnakeskuses vältav rohenädal pakub tema kinnitusel rohkesti tegevusi igas eas linlastele.

Rohenädala ajal on linnavalitsuse fuajees laste joonistusvõistluse “Minu roheline jalajälg” näitus ja linnaruumis iseseisvalt nutiseadmega läbimiseks kolm avastusrada, mis sobivad kõigile huvilistele. Rehbinderi majas saab giidi saatel külastada sooduspiletiga näitust “Kuidas toita ära 9,5 miljardit inimest?”. Maikuu lõpuni on Lääne-Virumaa keskraamatukogus uudistamiseks fotograaf Meeli Küttimi fotonäitus “Urban dogs”, kus portreteeritakse koeri igapäevases linnakeskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles