Lasteaiad peavad liikumispidu

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumispidu. Foto on illustreeriv.
Liikumispidu. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Homme kella 10-12 toimub Rakvere spordikeskuse staadionil 20. Lääne-Virumaa lasteaedade muusika- ja liikumispidu „Eestimaa sünnipäev“. Peo korraldavad Lääne-Virumaa lasteaedade muusika- ja liikumisõpetajad.

Tänavune XX muusika- ja liikumispidu „Eestimaa sünnipäev“ kannab endas juubelihõngu ning on kingitus meie Eestile ja kõigile Eestimaa inimestele. Osaleb kuussada Lääne-Virumaa lasteaialast vanuses 6–7 aastat ja üle 60 õpetaja-juhendaja. Peo avavad Mari ja Jüri.

Esimene muusika- ja liikumispidu toimus Rakveres juba 1997. aastal ja oli pühendatud Rakvere hariduse 400. aastapäevale. Peol esinevad lapsed ja õpetajad laulude ja tantsudega. Esimest korda esinevad emad beebidega Kadrinast, Rakverest ja Sõmerult südamliku tantsuga „Oled kallis iga ilmaga“. Lisaks astuvad üles rahvatantsijad Rakverest, Haljalast, Tamsalust. Etteastete lõppedes saavad lapsed proovida igasugu kergejõustikualasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles