Festivalil Mägede Hääl astub üles ligi poolsada artisti

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivalil esineb ka Orelipoiss.
Festivalil esineb ka Orelipoiss. Foto: Jaak Urmet

Juuli alguses Kohtla-Nõmmel aset leidval festivalil Mägede Hääl astub üles üle 40 artisti, teiste seas Badass Yuki, Leslie Da Bass, Psychoterror ja Orelipoiss.

6. juulil algav festival kuulutas välja esimesed esinejad, kelle seas on Badass Yuki, Leslie Da Bass, Psychoterror, Orelipoiss, Indrek Spungin, San Hani, Mees Inc, Paranoid One, Nebo-Zemlya, Vesi Päästab ja Rando Arand. Teist aastat kaevandusmuuseumi aladel toimuval festivalil esineb üle 40 artisti ja DJ.

Lavasid rajatakse festivali jaoks kolm – kõige suurem lava nimega Kohtla-Raju, peamiselt tantsumuusikale orienteeritud Katlamaja ning väiksem Kaevuripuhvet.

Festivalipäevil saab jälgida filmiprogrammi kaevandusmuuseumisse rajatavas kinos Rahvaste Sõprus. Kinokavast on festival teatavaks teinud dokumentaalfilmi „Enam kui elu”, mis kõneleb festivalil esineva ansambli Psychoterror ninamehest Freddy Grenzmannist. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles