Sisekaitseakadeemia aastapäevaretke võitis päästekolledži Väike-Maarja võistkond

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsiooniline Sisekaitseakadeemia aastapäevaretk.
Traditsiooniline Sisekaitseakadeemia aastapäevaretk. Foto: Andreas Preisfreund

Täna hommikul jõudis lõpule sisekaitseakadeemia aastapäevaretk, mis sai alguse kaks päeva tagasi politsei- ja piirivalvekolledži õuelt Paikusel.

Parimaks vastupidavusretke võistkonnaks tuli päästekolledži Väike-Maarja meeskond. Väike-Maarja meeskonda kuulusid Kaimo Hanni, Andreas Vassel, Andras Glencser, Kalmer Kallasväli ja Mait Leemet. Teiseks tuli justiitskolledži naiskond Naised Vanglast (Kristlin Kõrgesaar, Siret Niinepuu, Triinu Atla ja Krislin Pärt) ning kolmandaks justiitskolledži kadettide võistkond Kõva Mees (Emma Kinnunen, Erlend Kanarbik, Fred Jürgen Taro, Olari Kaljuste ja Ott Vikat).

Võidumeeskonnale tõi parima punktisumma see, et kontrollpunktides saadi võimalikult vähe karistuspunkte ning võimalikult vähe hilineti punktidesse. Kirsiks tordil oli meeskonna parim aeg viimases kontrollpunktis ehk lõpujooksus enne finišit. Enamik retke lõpetanud võistkondadest läbis 91-95 kilomeetrit.

Sisekaitseakadeemia aastapäevaretk toimus Pärnumaa metsades Paikuse lähikonnas. Võistkondadel oli raja läbimiseks aega 36 tundi, kogu retk võttis aega 38,5 tundi. Teekonna vältel pidid osalejad läbima 11 kontrollpunkti, kus tuli lahendada ellujäämiseks vajalikke ning sisekaitselise temaatikaga seotud ülesandeid. Rajale läks 13 võistkonda, finišisse jõudis neist üheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles