Elust enesest: Rakvere teater taastas üheks õhtuks telesaate “Reisile sinuga”

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatri hooaja lõpetamisel lahutas meelt ajaloost välja kaevatud saate ”Reisile sinuga” telepurgita versioon.
Rakvere teatri hooaja lõpetamisel lahutas meelt ajaloost välja kaevatud saate ”Reisile sinuga” telepurgita versioon. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater lõpetas eelmisel laupäeval oma 78. sisehooaja meeleoluka peoga “EV 76 kultradisko”, mille soovituslikuks stiiliks oli “naintis kaming bäkk”.

Lisaks 90-ndate diskole, mis sel õhtul ruulis, tehti samasse kümnendisse veel üks meelelahutuslik ajalend – mängiti populaarset telesaadet “Reisile sinuga”. Rakvere teatri versioonis oli saatejuht Maire Aunaste asemel Kaire Kauniste ehk näitlejanna Grete Jürgenson.

Mäng ise läks käima nii, et kõik osaleda soovijad said sildi oma nimega libistada kasti ja vahetult enne mängu algust loositi õnnelikud osalejad. Nagu telesaates, nii oli ka peol kaks mänguvooru: esimeses valis endale reisikaaslast noormees ja teises neiu. Teisel pool sirmi olevad mängijad said vahetult enne küsimustele vastamist teada oma reisi sihtkoha. Vaprad esimese vooru võitjad sõidavad reisile Arkna mõisa, kus neid ootab eksklusiivne mõisaekskursioon ja nad saavad vaadata lavastust “Lõikuspeo tantsud”. Teine võitjapaar aga viiakse ringreisile teatrile olulistesse paikadesse. Virumaa Teatajale teadaolevalt sellel õhtul mängitud tutvumissaates eksprompt armastajapaare siiski ei tekkinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles