Galerii: rattaretk läbis servapidi Lääne-Virumaad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel alanud ja pühapäeval kulmineeruv roheliste rattaretk "Kuidas elad, Kõrvemaa?" läbib laupäeval Lääne-Virumaad.

Hommikul Valgehobusemäelt teise päeva marsruudile startinud rattureid ootab ees ühtekokku 85-kilomeetrine pedaalimine, enne kui õhtuks sihtkohta, Kõrvemaa matka- ja suusakeskusesse jõutakse.

Kellel õnnestus Metsatöllu eileõhtuse muljetavaldava kontserdi järel täna varahommikul uni silmist pühkida, võis enne hommikupudru söömist osaleda Peep Veedla juhendamisel linnulaulu õppetunnis. Teistele algas päev äratusega kell seitse. Hommikupuder söödud, asjad kokku pakitud, asuti teele.

Ratta seljas liiguti läbi Nelijärvelt, Jänedalt ja Lehtselt ning võeti suund kaitseväe keskpolügoonile, kus mitmest tuhandest inimesest koosneva retkeseltskonna võtavad pärastlõunal vastu liitlasvägede esindajad.

Enne õhtul kell kuus sihtpaika Kõrvemaa matka- ja suusakeskusesse jõudmist sõidetakse veel läbi Paukjärvelt ja Koitjärvelt.

Õhtul tehakse üheskoos lõket, käiakse saunas ning nauditakse muusikat, mida teeb ansambel Revals.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles