Indrek Mägi krossitas Karksi-Nuias kolmandaks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MX Open A klassi start Karksi-Nuias. Numbri all 111 kihutab Aigar Leok, number 410 on Indrek Mägi ja number 770 Jan Jakobson.
MX Open A klassi start Karksi-Nuias. Numbri all 111 kihutab Aigar Leok, number 410 on Indrek Mägi ja number 770 Jan Jakobson. Foto: Motostart Photography

Laupäeval sõideti Karksi-Nuia lähistel ühel Eesti põnevamal motokrossirajal TOP200 karikasarja teine etapp, kus kiireimas MX Open A klassis saavutas väikemaarjalane Indrek Mägi kolmanda koha. Võidu noppis avaetapi vahele jätnud Aigar Leok.

Päeva alustati kvalifikatsioonisõitudega, kus MX Open A klassis sõitis kiireima aja välja Yamahal kihutav Aigar Leok. Tema järel näitas paremuselt teist aega Indrek Mägi Kawasakil. Kahe mehe parima ringiaja vahe oli 0,4 sekundit.

Esimeses võistlussõidus heitlesid alguses liidrikoha pärast Mägi ja kvalifikatsiooni kolmas, sarnaselt Väike-Maarja sportlasega Kawasakil sõitev Jan Jakobson. Sõidu keskel haaras aga juhtohjad nende ees Leok, kes jäi ette kuni sõidu lõpuni. Mägi lõpetas teisena ja Jakobson kolmandana.

Teist sõitu asus juhtima Leok, kuid peagi möödus temast klubikaaslane Jakobson, kes jäi ette kuni lõpuni. Terve sõidu kolmandal kohal sõitnud Mägi jäigi samale positsioonile. Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Aigar Leok, järgnesid Jan Jakobson ja Indrek Mägi.

Eesti karikavõistluste arvestuses on kahe etapi järel 89 punktiga liider Jakobson, teine on Karksis neljanda koha saanud Martin Leok 70 ja kolmas Mägi 63 punktiga.

TOP200 võistlussarja järgmine etapp sõidetakse 9. juunil Türi lähistel asuvas Kihli motokeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles