Leie Nõmmiste valiti Väike-Maarja aasta emaks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leie Nõmmiste (vasakul) aasta ema meene üleandmisel. Laureaati õnnitleb naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna esinaine Anneli Mikiver.
Leie Nõmmiste (vasakul) aasta ema meene üleandmisel. Laureaati õnnitleb naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna esinaine Anneli Mikiver. Foto: Kristel Kitsing

Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskond ja Väike-Maarja vallavalitsus kuulutasid välja Väike-Maarja valla aasta ema, kelleks on Simunas elav Leie Nõmmiste.

Väike-Maarja vallavalitsuses töötav nelja lapse ema lausus tunnustamisüritusel naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna esinaiselt Anneli Mikiverilt spetsiaalselt konkursi tarvis kujundatud logoga lõikelauda saades, et ta pole kindlasti nii-öelda ideaalne ema ega tahagi seda olla. "Aga oma kodu ja peret olen pidanud siin ilmas kõige tähtsamaks. Julgen täna tõdeda, et oma pere vankrit on mul kerge vedada, sest olen seda teinud koos oma mõistva ja toetava abikaasaga. Samuti on meile suureks abiks olnud minu vanemad, nii nõu kui jõuga," lisas ta.

Pere kõrvalt leiab Leie Nõmmiste aega samuti ühiskondlikuks tegevuseks, ta osaleb Simuna Naisteklubi, naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna ja MTÜ Kotli Maja tegemistes.

Aasta ema aunimetust antakse Väike-Maarja vallas välja üks kord aastas emadepäeva paiku. Tänavune laureaat valiti viie kandidaadi hulgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles