Virumaa ettevõte Farmi Piimatööstus jõudis meeldivate brändide edetabeli esikümnesse

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim toiduaine skyr.
Eesti parim toiduaine skyr. Foto: Liis Treimann

Kantar Emor avaldas täna aprillikuus tehtud uuringu põhjal Eesti inimestele enim meeldivate brändide edetabeli, kus Farmi platseerus seitsmendale kohale, tehes aastatagusega võrreldes olulise positsioonitõusu. Farmi Piimatööstuse tootmisüksus asub Virumaal.

“Kõik Farmi tooted on valmistatud kvaliteetsest Eesti, peamiselt Viru- ja Vooremaa lehmade piimast,” ütles Farmi Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik.

“Eesti tarbijad hindavad kohalikke brände üha enam, mida tõestab ka Emori brändide eelistuste edetabel. Oleme tänulikud kõigile Farmi piimatoodete tarbijatele ning lubame ka edaspidi kvaliteetset Eesti toodangut pakkuda.”

“Igasugune tähelepanu ja auhinnad aitavad Farmi Piimatööstusel laiendada oma tootevalikut ning suurendada tootlikkust Virumaa üksuses,” märkis Kallaspoolik. “Farmile on oluline läbi kogu piimatootmise ahela jätkusuutlikkus ja elu säilimine, et suureneva tootlusega kasvatada ka toorainet pakkuvate talumajapidamiste sissetulekut. Meie teesiks on “Piim tuleb Farmist” – mitte poest, vaid tublide Eesti lehmade ja inimeste abiga meie külmkappi ning lauale.”

Ruta Kallaspoolik ütles, et Farmi on viimastel aastatel toonud turule palju uusi tooteid, mis tarbijad on väga hästi vastu võtnud. “Kaks aastat tagasi tõime turule Islandi päritolu skyr'i, mis on tänaseks saanud mitu auhinda ning on osutunud tarbijate seas väga populaarseks tooteks. Samuti toodame endiselt nostalgilist hapendatud petti, aga sellel aastal tõime turule ka täiesti uue toote – keefirikülmsupi.”

Sellel aastal pälvis Farmi Piimatööstus Eesti parima piimatoote tiitli. Möödunud aastal sai Farmi köögi-skyr'i tiitli Eesti parim toit tervisele. Kaks aastat tagasi valiti Eesti parimaks piimatooteks Farmi hapendatud täispiim. Aastal 2014 pälvis Farmi Piimatööstuse Kreeka jogurtite sari nii parima toiduaine kui ka parima piimatoote auhinna. 2009. aastal oli Eesti Parim Piimatoode Farmi Jänksi jogurti-shake ning 2011. aastal Farmi köögi toorjuust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles