Noorsportlaste vahel jagati ligi kolm tuhat eurot

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina noorsportlaste toetuseks korraldatakse igal kevadel võistkondlikku NATO testi, millega kogutakse annetusi kohalike koolinoorte sporditegevuse toetamiseks. Üritusel on varem oma panuse andnud ka liitlasvägede sõdurid (pildil esiplaanil).
Kadrina noorsportlaste toetuseks korraldatakse igal kevadel võistkondlikku NATO testi, millega kogutakse annetusi kohalike koolinoorte sporditegevuse toetamiseks. Üritusel on varem oma panuse andnud ka liitlasvägede sõdurid (pildil esiplaanil). Foto: Meelis Meilbaum

Kohaliku valla koolinoorte sporditegevuse toetamiseks 2016. aasta lõpus ellu kutsutud Kadrina Noorsportlaste Fond kinnitas järjekordsed toetusesaajad.

Kevadvoorus rahuldati kõik 18 fondile laekunud avaldust kogusummas 2940 eurot. Kadrina ettevõtja Kaul Augasmägi initsiatiivil loodud valla noorsportlaste fond on nelja taotlusvooruga jaganud nüüdseks toetusteks 10 055 eurot.

Järjekordne võistkondlik NATO test noorsportlaste fondi toetuseks on Kadrina keskkooli staadionil kavas eeloleval laupäeval, 26. mail algusega kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles