Kergejõustik vallutab nädalalõpul Rakvere staadioni

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stardipakud. Pilt on illustratiivne.
Stardipakud. Pilt on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum

Eeloleval nädalalõpul näeb Rakvere staadionil kolme esinduslikku kergejõustiku jõuproovi.

Reede keskpäeval algab Rakvere staadionil vabariikliku noorte kergejõustiku võistlussarja "TV 10 olümpiastarti" neljas etapp, kus on kavas niinimetatud pikad heited (pallivise, kettaheide) ja pikad jooksud (600 m, 1000 m).

Päev hiljem astuvad maakonnakeskuses areenile Eesti, Läti ja Leedu atleedid, kes peavad nii noorte kui ka täiskasvanute Balti heitealade maavõistlust. Eesti tüdrukute koondises teeb kaasa Rakvere kergejõustikuklubi ViKe sportlane Lisa Lannusalu, kes võistleb kuulitõukes. 18-aastase Lannusalu jaoks on hooaeg alanud korralikult, sest nädal tagasi tõukas ta Rakveres peetud Eesti Koolispordi Liidu meistrivõistlustel uueks isiklikuks rekordiks 12,90 meetrit.

Laupäeva pärastlõunal kell 13.30 jätkatakse kergejõustikupidu Rakvere staadionil täiskasvanute Eesti meistrivõistlustega teatejooksudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles