Mida tuleks muuta? Avalda Euroopa kohta arvamust

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna saab Rakveres avaldada arvamust tuleviku kohta.
Täna saab Rakveres avaldada arvamust tuleviku kohta. Foto: Erik Prozes

Rakveres peetakse täna talanoa-dialoogi Euroopa teemadel. Selle käigus saab arvamuse nii oma kodukohas kui ka Euroopas toimuva kohta anda iga Eesti inimene.

Anonüümses veebiküsitluses Euroopa kohta tuleb eesti keeles vastata mõnele küsimusele. Küsitluse abil kogub Euroopa Regioonide Komitee kodanike arvamusi Euroopa tuleviku kohta.

Veebiküsitluse leiab aadressilt  cor.europa.eu/debate.go

Euroopa Regioonide Komitee eestvedamisel kogunevad Rakverre Euroopa teemal mõtteid vahetama omavalitsustegelased eesotsas Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailovaga, et koos juhtivate energiaekspertidega kõnelda energiasäästust, ülemaailmsest linnapeade kliima- ja energiapaktist ning sellega seotud Euroopa tulevikuarengutest. Tegemist on Eesti esimese talanoaga: Fidži saartelt pärit väljend talanoa tähistab mõttevahetust parema tuleviku nimel ning see on Euroopas käibel kui kliima- ja energiadialoogi platvorm.

Mõttevahetusel tuleb juttu ka rahast – kas ja mis tingimustel on oodata järgneval rahastusperioodil Euroopa toetusrahade jätkumist energiatõhususe valdkonnas. 

Eesti esimene talanoa riigi ja omavalitsusjuhide vahel “Ülemaailmne linnapeade kliima- ja energiapakt – räägime Euroopa tulevikust” toimub täna ajavahemikus kella 13–17 Rakveres Art hotelli konverentsikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles