Ragnar Klavan jätab Balti turniiri vahele

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: Tairo Lutter

Turniir algab Eesti jaoks Rakveres 30. mail Eesti-Leedu mänguga, 2. juunil mängitakse Riias Lätiga. Täna avalikustas Eesti koondise peatreener Martin Reim koondise nimekirja Balti turniiriks.

Koondisesse on kutsutud ka potentsiaalne debütant. Nimekirjast leiab Tallinna FCI Levadia väravavahi Sergei Lepmetsa. Avamängus Leedu vastu saavad koondist aidata ka Soomes Lahti ridades mängivad Henri Anier ja Artjom Dmitrijev, kes liituvad pärast Balti turniiri avamängu taas oma koduklubiga. Väravavaht Matvei Igonen liitub koondisega Läti-Eesti mänguks.

Seoses vigastusega ei ole koondise nimekirjas Taijo Teniste ja Enar Jääger, ülekoormuse tõttu jääb eemale Ken Kallaste. Ragnar Klavan jääb kõrvale seoses pikaajalise terviseprobleemiga, mille ravimist ta alustab kohe pärast klubihooaja lõppu. Kuna tegemist ei ole FIFA rahvusvahelise mängude aknaga, siis jääb mitu meest (Siim Luts, Mihkel Aksalu, Marko Meerits, Ats Purje) eemale seoses kohustustega koduklubis.

Koondise nimekirja mahtusid väravavahid Andreas Vaikla, Matvei Igonen ja Sergei Lepmets. Kaitsjatest arvati meeskonda Dmitri Kruglov, Gert Kams, Karol Mets, Nikita Baranov, Artur Pikk, Joonas Tamm, Karl Mööl, Markus Jürgenson, Madis Vihmann ja Trevor Elhi. Poolkaitsjate ning ründajate paremiku moodustavad Aleksandr Dmitrijev, Konstantin Vassiljev, Sander Puri, Sergei Zenjov, Henri Anier, Ilja Antonov, Henrik Ojamaa, Mattias Käit, Artjom Dmitrijev, Brent Lepistu ning Marek Kaljumäe.

Eesti koondis kohtub pärast Balti turniiri mänge ning Premium liiga vooru 9. juunil maavõistluses Marokoga A. Le Coq Arenal. Selle võistluse koondise koosseis selgub 4. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles