Pärnu kolledži direktoriks valiti Garri Raagmaa

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garri Raagmaa.
Garri Raagmaa. Foto: Marko Saarm

Tartu ülikooli senat kinnitas oma 25. mai istungil Pärnu kolledži direktoriks TÜ regionaalplaneerimise dotsendi Garri Raagmaa. Uus direktor asub ametisse esimesel juulil.

Garri Raagmaa peab kolledži arengusuundadest oluliseks tulubaasi kasvatamist nii teadusprojektide, ettevõtlusuuringute kui ka kohaliku omavalitsuse senisest suurema kaasamise abil. Kolledži õppetöö ja teenused võiksid tema sõnul praegusest rohkem keskenduda teenuste juhtimisele ja turismivaldkonnale. Akadeemilise taseme tõstmiseks tuleks Raagmaa hinnangul kaasata õppe- ja teadustöösse rahvusvahelisi külalisõppejõude ning tihendada koostööd TÜ sotsiaalteaduste valdkonnaga. "Kolledž ei tohi olla koht, kust diplomi lihtsalt kerge vaevaga kätte saab," rääkis Raagmaa.

Tapalt pärit ning 1997. aastal põgusalt ka Tapa linnapea ametit pidanud Garri Raagmaa on kaitsnud 2000. aastal Tartu ülikoolis inimgeograafia erialal doktorikraadi. Aastail 2001–2009 juhtis ta samuti Tartu ülikooli Pärnu kolledžit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles