Tamsalu meelitas kodukohvikute ja laatadega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tamsalu päevade raames peeti täna kaks laata ja uksed avasid kodukohvikud.

Ilm oli küll väga ilus ja külastajaid jagus, ent paraku oli nii Tamsalu laadal kui selle kõrvale püsti pandud kogukonnalaadal müüjaid napilt ning kohvikuidki mullusega võrreldes oluliselt vähem.

Tamsalu gümnaasiumi õpetaja Hannele Valdok nentis, et kõik on küll tore, kuid melu ja kohvikuid võiks rohkem olla. Mullu oli Tamsalus avatud üle kümne kodukohviku, tänavu ootas külastajaid kaheksa kohvikut, neist üks kohvik Sinilaid, mis Tamsalus niikuinii tegutseb, ja kolm kohvikut asus väljaspool Tamsalut – Porkunis, Piisupis ja Vajangul.

"Eelmisel aastal tegime kooli juures ka ise kohvikut, aga tänavu läheb kogu aur kooli 150. sünnipäeva tähistamisele," tõdes Valdok.

See-eest olid kohvikud mõelnud programmile – nii sai Kandle tänava kodukohvikus, mis kandis nime Parim Kohvik, vaadata noori tantsutüdrukuid, kultuurimaja lokaalis kuulata klassikalise muusika kontserti, Andrus Eeritsa garaažikohvikus aga uudistada põnevat väljapanekut peremehe välgumihklite kollektsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles