Teet Suur näitab kodutalus installatsioone

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Voronja galerii näitustesarja "Lätted" järjekorras viies üritus on kohtumine kunstnik Teet Suurega tema kodutalus Naistevälja külas Veskimäe talus.

Teet Suur on avalikkusele tuntud eeskätt Rakvere jõulukuuskede moderniseerijana, tänu millele on linn mitmel aastal järjest maailmakaardil figureerinud. Lätete sarja viiendal näitusel sõidab Voronja galerii Teedule külla, et aimu saada, millist kunsti ta igapäevaselt teeb. 

Teet Suur ise iseloomustab laupäeval avatud näitust järgmiselt: "Me kõik oleme pärit oma lapsepõlvest ja on asju, mis teevad meid selleks, kes me oleme. Ideed saavad nähtavaks ja võtavad kuju valguses ja varjus, värvis ja materjalis. Aastad ja nende kokkuvõtted siin, nüüd ja praegu. Täna tehtu või homseks loodu, tulevikutöid. Tööd vahest leiavad tagasitee koju. Kas seepärast, et neis on liiga palju loojat? Minu kunstikodu on minu kunstikindlus".

Teet Suure näitus Naistevälja külas Veskimäe talus on avatud ka täna ning kunstnikuga saab kohtuda kella 12–17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles