Kadrina abivallavanemana alustab endine kogenud vallajuht

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aarne Laas.
Aarne Laas. Foto: Marianne Loorents

Kadrina abivallavanemaks valiti endine Laekvere vallavanem Aarne Laas, kes oli kandideerinud mõni aeg tagasi ka Kadrina vallavanemaks.

Kuueteistkümnest konkursil osalenud kandidaadist sõelale jäänud Laas rääkis, et omavalitsustöö on talle südamelähedane ja ta peab ennast sel alal pädevaks. Laasi sõnul ei seganud teda nüanss, et paar kuud tagasi  kandideeris ta sama valla vallavanemaks, kuid ei osutunud valituks.

Kadrina valda juhib praegu koos Laasiga kandideerinud Kairit Pihlak, kes tõi uue abivallavanema tugevusena välja just kogemuse kohaliku omavalitsuse majandusküsimustes. Pihlak tõdes, et komisjonil oli valikut keeruline teha, sest tugevaid kandidaate oli teisigi.

Aarne Laas alustab Kadrinas tööd 4. juunil. Käesolevat nädalat kavatseb vastne abivallavanem kasutada selleks, et end Kadrinas toimuvaga põhjalikult kurssi viia. Kadrina valla eelmine abivallavanem oli Erich Petrovits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles